Return to site

Wat als ik het iTunes-wachtwoord op de iPhone wil resetten?

Alle services die door Apple zijn geïntroduceerd, vallen onder één paraplu, namelijk Apple ID. Als u uw iTunes-specifieke account heeft, werkt dit op dezelfde manier als de Apple ID. Als u wilt, kan het wachtwoord worden gewijzigd, afhankelijk van uw behoeften. Als je er hulp bij wilt, is het beter om contact op te nemen met het klantenserviceteam.

 

Hoe iTunes-wachtwoord op iPhone te resetten?

  • U dient zich aan te melden bij uw iCloud-account. Het is gemakkelijk voor u om het iTunes-wachtwoord rechtstreeks te wijzigen door de iPhone te gebruiken, met het huidige huidige wachtwoord. Als u het huidige wachtwoord niet weet, gaat u naar 'Een vergeten wachtwoord opnieuw instellen'.
  • Het is nodig om de app Instellingen te openen en op "iCloud" te klikken.
  • U moet echter op de Apple ID klikken. Dit is een Apple ID waarmee u zich momenteel aanmeldt bij de iPhone. Als u het wachtwoord voor een ander account wilt wijzigen, is het beter als u een computer gebruikt.
  • Wanneer u wordt gevraagd, moet u het wachtwoord invoeren en op "OK" klikken. U wordt niet gevraagd of u tweefactorauthenticatie gebruikt en u moet inloggen met een vertrouwd apparaat.
  • De persoon moet naar het scherm "Wachtwoord wijzigen" navigeren. U bent verplicht om de verificaties uit te voeren
  • Klik op de optie 'Wachtwoord en beveiliging'.
  • Klik op de optie 'Wachtwoord wijzigen'.
  • U dient antwoord te geven op al uw beveiligingsvragen. Selecteer de optie "Verifiëren" nadat u de antwoorden heeft ingevoerd
  • Er moet een nieuw wachtwoord worden aangemaakt, dat moet u opnieuw invoeren om de bevestiging te geven. Nu begint het nieuwe wachtwoord onmiddellijk te werken en meld je je af bij elk aangesloten apparaat totdat het nieuwe wachtwoord niet wordt ingevoerd
  • Nu is het probleem zoals het opnieuw instellen van het iTunes-wachtwoord op de iPhone eenvoudig opgelost of niet

Als iemand van u de oplossing voor het bovenstaande probleem nog steeds niet nuttig vindt, moet u contact opnemen met technische experts. Niet alleen dit probleem, maar ook andere belangrijke problemen kunnen dienovereenkomstig worden opgelost. Om het probleem op te lossen, nemen technici van technische ondersteuning de externe toegang tot het computerscherm en proberen vervolgens de werkelijke oorzaak van het probleem te achterhalen. Naast het opnieuw instellen van het iTunes-wachtwoord, kunnen andere grote problemen zelfs onmiddellijk worden opgelost door de technische ondersteuningsingenieurs. U kunt niet alleen rechtstreeks contact opnemen met de live experts, maar u kunt ook gebruik maken van live chat en e-mailservice om direct hulp te krijgen of u kunt ook het telefoonnummer Apple Telefoonnummer bellen.

Als u uit Nederland komt en verbinding wilt maken met Nederlandse technici, kunt u doorgaan Google Telefoonnummer.
Voor meer resultaat ga hier ... https://onderstuening.weebly.com/april-03rd-2020/hoe-op-te-lossen-asus-automatische-reparatie-mislukt

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly