Return to site

Waarom ontvangt Gmail geen e-mail? Zoek een oplossing om op te lossen

Gmail not receiving email

Tegenwoordig gebruikt elke andere persoon Gmail voor het uitwisselen van e-mails en daarom kunt u zich, als u wilt, aanmelden voor een Google / Gmail-account met behulp van één gebruikersnaam en wachtwoord. Veel gebruikers klagen er vaak over dat ze het wachtwoord van Gmail zijn vergeten en hebben dan problemen om in te loggen. En niet alleen het wachtwoord, maar veel mensen hebben ook te maken met het probleem dat ze geen e-mails ontvangen op hun Google-account. Als u ook een van hen bent, volgt u onderstaande details om het probleem op te lossen.

Wil je oplossen als Gmail geen e-mails ontvangt van Outlook
Veel gebruikers klagen er vaak over dat ze geen e-mails ontvangen in hun accounts. Er zijn veel veelvoorkomende fouten of problemen waardoor Gmail geen e-mails meer ontvangt. En zelfs als je Gmail gebruikt via een andere applicatie, ook zoals Outlook, tik dan hieronder voor de stappen om het probleem op te lossen. Volg de onderstaande stappen om te verhelpen dat Gmail geen e-mails van Outlook ontvangt.

Stappen om te verhelpen dat Gmail geen e-mails van Outlook ontvangt

  1. Als u als gebruiker problemen ondervindt bij het ontvangen van e-mails, zijn hier de basisstappen om het probleem op te lossen.
  2. Controleer allereerst de internetverbinding van uw apparaat. Als er een probleem is met internet, kunnen gebruikers niet inloggen op hun Gmail-account.
  3. Controleer ten tweede of u de juiste gebruikersnaam en wachtwoord heeft ingevoerd. Als u het wachtwoord van uw Gmail-account vergeet, kunt u niet inloggen of e-mail ontvangen.
  4. Wis de inbox van uw Gmail van tijd tot tijd. Als u vergeet de ongewenste e-mails uit het account te verwijderen, kunt u geen nieuwe e-mails ontvangen.
  5. Werk de Google-browser bij om toegang te krijgen tot de Gmail-functie van de applicatie.

Hoe los ik dit op als Gmail geen e-mails ontvangt op de iPhone?

  1. Stel dat u Gmail op de iPhone opent en geen e-mails op uw account kunt ontvangen, volg dan de onderstaande stappen.
  2. Update de IOS van uw apparaat om online applicaties te kunnen gebruiken.
  3. Zorg ervoor dat u de gebruiker van wie u e-mail verwacht, niet hebt geblokkeerd.
  4. Wis alle cachebestanden uit de Google-browser.

En met behulp van deze stappen kan men gemakkelijk Gmail repareren dat geen e-mails 2020 ontvangt. Neem voor meer informatie contact op met het klantenserviceteam via Gmail Contact. Komt u uit nederland dan kunt u bellen met Gmail Telefoonnummer om direct ondersteuning te krijgen van nederlandse tehnicians.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly