Return to site

Kindle Frozen Reset werkt niet

Als je de Amazon Kindle Fire gebruikt, kan het zijn dat het apparaat traag pr freeze werkt tijdens het downloaden van de app of het downloaden van andere inhoud, dit komt doordat Kindle Frozen Reset niet werkt. Vaak reageert het apparaat niet meer en kan het tijdens het gebruik bevriezen. Dus als je Kindle Frozen Reset niet werkt, volg dan de onderstaande richtlijnen en los dit probleem op.

Reden achter Kindle Frozen Reset werkt niet Probleem:

  • Het vuile aanraakscherm zou de reden kunnen zijn achter het bevroren Kindle-scherm.
  • De lage batterij kan ook de reden zijn voor het vastgelopen Kindle-schermprobleem, dus het wordt aanbevolen om het apparaat dertig minuten op te laden om het probleem op te lossen.
  • Softwareproblemen laten gebruikers hun Kindle-apparaat mogelijk niet gebruiken, dus het moet in korte tijd worden opgelost.

Gewoonlijk lost de Kindle-reset dit probleem op. Het reset dwingt het apparaat opnieuw op te starten en het huidige scherm te sluiten, zodat het opnieuw wordt opgestart op de startpagina. Om je Kindle-apparaat te resetten, kun je de aan / uit-knop op een apparaat ongeveer 20 seconden ingedrukt houden. Laat daarna de knop los en wanneer u loslaat, verschijnt er een herstartscherm op uw apparaat en wordt het bevroren.

Kindle opladen
Een bevroren scherm kan ook het gevolg zijn van een bijna lege batterij. Als je ziet dat je Kindle-apparaat bijna leeg is, sluit je de Kindle aan op de voedingsbron. Het wordt aanbevolen om uw apparaat ten minste drie minuten op te laden voordat u enige andere actie onderneemt. Zodra uw apparaat is opgeladen, moet u het resetten door de ‘Power’ -knop minimaal een minuut ingedrukt te houden.

 


Updaten van de software
Als je apparaat een verouderde versie gebruikt, treedt het probleem Kindle Frozen Reset werkt niet op. Om dit probleem op te lossen, kun je de officiële website bezoeken en controleren op Kindle-updates voor je apparaat. Controleer de Kindle-softwareversie via de apparaatinstellingen en update deze als de nieuwe versie beschikbaar is.


Reparatie
Als je Kindle-apparaat volledig is opgeladen, je de reset hebt uitgevoerd, de software hebt bijgewerkt en toch gaat het nog steeds traag of loopt het vast, dan moet je het repareren. U moet voor reparatie contact opnemen met de fabrikant. Er kan ook een probleem zijn met de software, dus deskundig advies kan u helpen dit probleem op te lossen.

 

Hopelijk helpen deze richtlijnen je om Kindle-bevroren schermfout op te lossen als de Kindle-reset niet werkt. Volg de richtlijnen om het probleem op te lossen, of zoek deskundige hulp om binnenkort uit dit probleem te komen door het Kindle Telefoonnummer te bellen.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly