Return to site

Hoe verander ik mijn PayPal-wachtwoord?

paypal password

Denk je dat iemand zonder je medeweten toegang heeft tot je PayPal-rekening? Vervolgens moet u het wachtwoord zo snel mogelijk wijzigen om u te beschermen tegen elke vorm van ongeoorloofde toegang. PayPal biedt een breed scala aan opties die u kunt gebruiken om uw wachtwoord te wijzigen. Maar als u het wachtwoord van uw PayPal-account nog nooit heeft gewijzigd, zorg er dan voor dat u de juiste kennis heeft over het opnieuw instellen van het PayPal-wachtwoord.

Stappen om het wachtwoord van uw PayPal-account te wijzigen: 

  • Ga allereerst naar de officiële inlogpagina van PayPal en log vervolgens in op uw account met gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik nu op het tandwielpictogram dat bovenaan het scherm beschikbaar is en kies vervolgens Instellingen.
  • Klik op Update link naast Wachtwoord.
  • Voer nu uw huidige wachtwoord in dat u gebruikt om toegang te krijgen tot uw PayPal-rekening.
  • Voer daarna een nieuw wachtwoord in voor uw PayPal-account en klik vervolgens op het tabblad Wachtwoord wijzigen om het proces te voltooien.

Door deze eenvoudige instructies voor het wijzigen van uw PayPal-wachtwoord te volgen, kunt u het wachtwoord van uw PayPal-rekening heel gemakkelijk wijzigen. Als er zich een probleem blijft voordoen bij het wijzigen van uw wachtwoord, neem dan contact op met het klantenserviceteam van PayPal voor de allerhoogste hulp door Paypal Bellen te bellen en voor België naar Gmail Telefoonnummer.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly