Return to site

Hoe te repareren dat Google Play Store niet goed werkt?

Google Play Store Not Working Properly

Als u een Android-apparaat bezit, weet u misschien hoe belangrijk de Google Play Store is. Het biedt inhoud voor uw apparaten, inclusief apps, films, boeken, muziek, enz. Het is onnodig te zeggen dat de kleinste problemen in de Google Play Store de gebruikers veel problemen kunnen bezorgen. Het goede is echter dat er enkele maatregelen voor probleemoplossing zijn die u kunt proberen als Google Play Store 2021 niet werkt op uw apparaat. Google Play Store werkt niet meer Blijf dit bericht lezen om te weten hoe u veelvoorkomende problemen met de Google Play Store kunt oplossen.

Eenvoudige stappen om het probleem met het werken met Google Play Store op te lossen
Bekijk de onderstaande stappen voor het geval Google Play Store geen apps opent of downloadt.

 1. Een goede internetverbinding is vereist om de Google Play Store soepel te laten werken. U moet er dus voor zorgen dat uw Android-apparaat is verbonden met een wifi- of mobiele gegevensverbinding.
 2. Start uw telefoon meerdere keren opnieuw op en kijk of de Play Store werkt of niet.
 3. Controleer en zorg ervoor dat de datum- en tijdinstellingen van de Google Play Store correct zijn.
 4. Er moet voldoende opslagruimte zijn om de Play Store goed te laten werken. U kunt zelden gebruikte apps verwijderen als er weinig ruimte is.

Hoe kan ik Google Play Download in afwachting van een fout oplossen?
Google Play Store-app downloaden voor Android Vaak hebben gebruikers te maken met een situatie waarin de Google Play Store-download om onbekende redenen vastloopt. Volg de onderstaande stappen als u ook een download van een Google Play Store in behandeling heeft.

 • Controleer de opslagruimte op uw apparaat en SD-kaart. Er moet voldoende ruimte zijn op uw apparaat / kaart om het bestand dat u downloadt op te slaan.
 • Zorg ervoor dat u het downloaden van gegevens heeft ingeschakeld voor het geval u bent verbonden met een mobiele internetverbinding.
 • Wis de cache en gegevens van de Google Play-app. U kunt de optie vinden om dit te doen door de app Instellingen op uw Android-apparaat te openen.
 • U kunt ook de cache en gegevens van Play Services wissen.
 • Als het probleem zich blijft voordoen, kunt u uw Google-account van het apparaat verwijderen en opnieuw inloggen met een ander account.
 • Vervolgens kunt u de Play Store-updates verwijderen en opnieuw installeren.

Als u niets kunt doen om de download in afwachting van de Google Play Store-fout te herstellen, kunt u overwegen om van apparaat te wisselen.

Hoe installeer ik de Google Play Store-app op de iPhone?
Google Play Store-app installeren voor pc Er worden vaak veel vragen gesteld over de Google Play Store-app-installatie op de iPhone. Hieronder staan ​​enkele belangrijke instructies met betrekking tot hetzelfde.

 • Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om de Google Play Store uit de doos in een iPhone te installeren.
 • De Play Store is een ingebouwde app die alleen is ontworpen voor het Android-besturingssysteem.
 • Er zijn online simulators beschikbaar waarmee u .apk-bestanden op een iOS-apparaat kunt openen. We raden het echter af om ze te gebruiken, aangezien veel ervan gevaarlijk kunnen zijn voor uw apparaat.
 • U kunt de Google Play Store openen met de Safari-browser. Het is echter niet mogelijk om Android-applicaties van een iPhone te installeren.

Voor directe ondersteuning van technici belt u Google Telefoonnummer als u problemen ondervindt na het uitvoeren van al deze stappen. maar als u uit het buitenland komt, ga dan naar Google Klantenservice Belgie voor onmiddellijke ondersteuning van de technici van Nederland.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly