Return to site

Hoe Cinema op Firestick te updaten

How To Update Cinema On Firestick

Als je thuis vastzit en wat opwinding aan je leven wilt toevoegen, probeer dan de Cinema HD on Fire Stick. Installeer het APK-bestand op uw Amazon Fire Stick om de meeste entertainmentfilms op het grote scherm te bekijken. Op Firestick- en Android-smartphones biedt Cinema HD films, beeldschermen, weergaven en andere exclusieve inhoud. Het is het perfecte alternatief voor Terrarium TV; met deze app kun je gratis wereldberoemde shows bekijken. Toen Terrarium TV stopte met uitzenden, gingen veel mensen op zoek naar een alternatief. Alle gebruikers willen een gratis app met een groot aantal shows; tijdens hun testen ontdekten ze Cinema HD.

Het enige nadeel van deze app is dat je de bioscoop-app op je Firestick regelmatig moet verversen. De nieuwe versie van de app geeft je toegang tot de wereld van entertainment en stelt je in staat om op elk moment naar exclusieve shows te kijken.
Zweet het niet; het enige wat u hoeft te doen om de bioscoop-app op uw Firestick te upgraden, is deze handleiding te volgen. U zult slagen en het antwoord vinden op uw vraag "hoe u Cinema HD upgraden op firestick" als u onze instructies volgt. De app heeft een gemakkelijk te volgen kaart, waardoor het gebruik van de Cinema HD een fluitje van een cent is.
U moet de bestanden zoeken die u wilt zien, en u kunt ze op uw gemak bekijken. Veel consumenten geven in bepaalde regio's de voorkeur aan Cinema HD boven HD-films; u hoeft zich echter geen zorgen te maken, want alle films en tv-shows zijn beschikbaar op de locatie; u hoeft alleen het proces te begrijpen.
U kunt uw favoriete programma's op de enorme tv-schermen aanpassen nadat u hebt geleerd hoe u Cinema HD op firestick kunt upgraden. Door de software op uw Firestick te downloaden, verliest u nooit de kans om high-definition films op uw draagbare telefoon te bekijken. Het is de handigste manier om het entertainmentuniversum te beheren.


Hoe kan ik de Cinema HD updaten op Firestick?
Om Cinema HD op Firestick te upgraden, moet u eerst de app downloaden en deze met succes installeren op uw Amazon Fire Stick. Omdat Cinema HD APK niet beschikbaar is in de App Store van Amazon, moet je het sideloaden. Wanneer u een app sideload in uw Firestick, moet u de standaardinstellingen wijzigen. U moet de onderstaande stappen nemen om de Cinema HD APK op uw FireStick te sideloaden: -

  • U moet naar het instellingengebied van het startscherm van de firestick gaan. Het instellingsalternatief is te vinden in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • Vouw het instellingenmenu uit en kies My Fire TV of Computer in het vervolgkeuzemenu.
  • Selecteer Ontwikkelaar in het vervolgkeuzemenu en ga naar het scherm Onbekende bronnen. Dit is het moment om de optie te activeren.
  • U krijgt een waarschuwing in de vorm van een pop-upwaarschuwing. Negeer de waarschuwing en ga in plaats daarvan naar de Amazon App Store.
  • U moet nu naar de Downloader APK zoeken, deze downloaden en op uw laptop installeren. De constructieprocedure is eenvoudig en vereist geen hoog niveau van technische expertise.
  • Start de Downloader-app; de gui is erg gebruiksvriendelijk en je zult er geen problemen mee hebben.
  • Wanneer u de app voor het eerst opent, wordt u naar de startpagina van de app geleid. Om de zoekfunctie te gebruiken, zoekt u het URL-veld en klikt u erop.
  • U gebruikt de URL https://www.firesticktricks.com/cinema in de zoekfunctie. klik vervolgens op de GO-knop.
  • De status van het Cinema HD APK-bestand wordt in een browser weergegeven. Installeer de Cinema HD-software op de Fire Stick nadat u het bestand hebt gedownload en de vereiste machtigingen hebt verleend.
  • U bent nu klaar om de software te gebruiken sinds deze is aangekoppeld.

Als u nog steeds bufferproblemen ondervindt, verwijdert u de Cinema HD APK snel en installeert u deze opnieuw. Het is mogelijk dat je de bioscoop-app op je Firestick moet vernieuwen. Om direct verbinding te maken met onze Amazon-assistentie, moet u Amazon Klantenservice Nummer bellen

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly