Return to site

Herstel of reset het wachtwoord van uw Google-account

Reset Google Account Password

Google had uw Google-account kunnen verwijderen als het meer dan dertig dagen offline is geweest. Dit geeft aan dat het account waarschijnlijk onherstelbaar wordt, en je kunt dit bericht lezen.

In een ideale toekomst zou je je Google-account nu al aan een mobiel nummer of een alternatief e-mailadres hebben gekoppeld. Dit telefoonnummer voor het herstellen van uw Google-account of het herstel-e-mailadres van uw Google-account maakt het u veel gemakkelijker omdat u in deze prachtige omgeving waar vooruitzien niet nodig is, een sms-verificatiecode of een e-mailverbinding ontvangt waarmee u dit kunt doen. reset uw wachtwoord zodra u uw Google-account heeft hersteld.

 


Hoe u uw Google-account snel en moeiteloos kunt herstellen:
Google-account heeft alle meest recente functies, waaronder snelle toegang tot uw Google-e-mailaccount en accountherstel via het telefoonnummer voor Google-accountherstel in geval van problemen. Het is gemakkelijk om een ​​Google-account aan te maken met welk wachtwoord dan ook en om het wachtwoord naar wens te wijzigen.


Als u toegang heeft tot uw hersteltelefoonnummer of e-mailadres, kunt u uw Google-account eenvoudig herstellen. Als u echter niet alle manieren voor accountherstel kunt gebruiken, wordt het moeilijker voor u. Na het lezen van dit artikel leert u hoe u een Google-account kunt herstellen zonder telefoonnummer of e-mailadres. Hieronder vindt u een stapsgewijze handleiding om de procedure sneller en duidelijker voor u te maken, dus lees deze zorgvuldig door.


Hoe herstelt u het Google-account zonder een herstel-e-mailadres?

  • U moet nog steeds naar het tabblad Google-accountherstel gaan.
  • Voer daar de gebruikersnaam van uw account in en druk op Volgende.
  • Vervolgens moet u op de verbinding Wachtwoord vergeten klikken.
  • Als u daarna het laatste wachtwoord van uw account niet weet, drukt u op de knop Try Another Way.
  • Aangezien u geen toegang heeft tot een e-mailadres, moet u uw wachtwoord wijzigen met uw telefoonnummer.
  • U krijgt ook een verbinding voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord met uw herstel-e-mailadres, waarop u moet drukken. U wordt naar een pagina voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord geleid waar u uw nieuwe wachtwoord kunt samenstellen en valideren.
  • Klik ten slotte op de optie Wijzigingen opslaan om de procedure te voltooien.

Op deze manier kunt u de herstelfase van het Google-account voltooien zonder een telefoonnummer of e-mailadres. Ondertussen kunt u bij problemen contact opnemen met de Google-ondersteuningsdesk voor hulp. De medewerkers van de klantenservice staan ​​24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.


Hoe u uw Google-account kunt herstellen door het stellen van beveiligingsvragen gemakkelijker te maken:Aangezien het beter is om dit te doen, kunt u het beste een nieuw wachtwoord genereren. Er zijn verschillende methoden om het wachtwoord van een Google-account te herstellen. Als u geen telefoonnummer of e-mailadres heeft, kunt u de beveiligingsvragen gebruiken om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Het is heel eenvoudig om het wachtwoord van uw Google-account te wijzigen, maar als u problemen ondervindt, kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice voor hulp via Google Klantenservice.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly