Return to site

Add a Blog Post Title

Los het NAT Type D-probleem op met AT & T's mobiele hotspot

AT&T mobiele hotspots bieden betrouwbare connectiviteit terwijl u onderweg bent. De netwerkdekking is uitstekend en de snelheid is voldoende voor de meeste taken. Als je echter Nintendo Switch-games online probeert te spelen terwijl je een AT & T mobiele hotspot gebruikt, kun je een NAT-type D-probleem tegenkomen. Hierdoor zijn bepaalde games praktisch onmogelijk online te spelen.

Connectify heeft daarentegen de ideale oplossing. Zie hieronder voor instructies over het oplossen van NAT-gerelateerde problemen met AT&T mobiele hotspot-apparaten op de Nintendo Switch.

AT & T Mobile Hotspot Staat Nintendo Switch-gameplay niet toe? Gebruik Connectify

Routers gebruiken Network Address Translation (NAT) om een ​​openbaar IP-adres (gebruikt op internet) om te zetten in een privé IP-adres (gebruikt op uw lokale netwerk) en vice versa. Dit wordt gedaan om verschillende redenen:

om het netwerk te beveiligen door de privé-IP-adressen voor internet verborgen te houden.

om meerdere apparaten een enkel IP-adres te laten delen

Er zijn talloze NAT-soorten in de wereld van gameconsoles die de connectiviteit die ze hebben met andere spelers via internet classificeren:

Alles is geautoriseerd met open NAT (Type 1), wat betekent dat uw game-apparaat verbinding kan maken met en games van iedereen kan hosten. Bovendien kunnen andere gebruikers de games die u host, lokaliseren en er verbinding mee maken. Wanneer uw console rechtstreeks met internet is verbonden zonder dat u een router of firewall nodig heeft, is dit vaak het geval.

Matige NAT (type 2) - uw gameconsole kan verbinding maken met andere spelers, maar bepaalde functies zijn beperkt. Dit NAT-type wordt weergegeven wanneer u verbinding maakt met internet via een correct geconfigureerde router.

Strikte NAT (Type 3 of D) - de connectiviteit van uw game-apparaat met andere spelers is ernstig beperkt. Andere spelers die zich op een strikte of gematigde NAT bevinden, kunnen niet deelnemen aan uw gehoste spellen. Helaas ontvangen alle klanten die verbinding maken met mobiele AT & T-hotspot-apparaten dit type NAT.

Je hebt dus de beste game-ervaring op je Nintendo Switch als je een open NAT of op zijn minst een gematigde NAT gebruikt.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly